Ceruri Interioare 2008 – documentar, 9′ 40″

Synopsis:
In the middle of a concrete world in construction, a wild and natural oasis has been forgotten and unspoiled, to remember us a road, towards the origins.
Prezentat la festivalurile
Muuuvi Film Fest Ghorghieni 2010
CineCinema Bucuresti 2010

5 thoughts on “Ceruri Interioare 2008 – documentar, 9′ 40″

 1. andrei

  Multumesc frumos, si eu vreau ca de acum incolo s folosesc cit mai multa muzica romaneasca. Pentru ca aflu cu fiecare zi ca in ea sint exprimate toate emotiile lumii. Nu trebuie decit sa le gasim. Si nu e asa de usor ca cu cea occidentala dar si asta o face atit de minunata.
  Multumesc mult.

  Reply
 2. Cocor Nobil si Orb

  Cu placere.
  Sa stii ca nu ti-am lasat linkul asta ca o sugestie, daca asa ai perceput tu lucrurile, nu stiu, nu intentionam sa iti sugerez sa folosesti astfel de muzica in filmele tale, desi ar fi tare frumos sa o faci, dupa mine. Numai ca mi se pare ca pentru a folosi astfel de muzica trebuie ca filmele tale si muzica asta sa vorbeasca aceeasi limba, sa spuna aceeasi poveste. Muzica noastra traditionala, taraneasca, e o forma de exprimare specifica, eu asa stiu si cred. Regasesti in ea sufletul taranilor si lumea lor. Chiar daca exprima o gama asa de larga de emotii, are felul ei propriu in care face asta iar felul asta e marcat puternic de contextul in care a fost creata o asemenea muzica. Tristetea e o emotie universala dar tristetea din muzica romaneasca mi se pare ca e exprimata intr-un fel anume, care reflecta lumea taraneasca, randuiala ei. Mi-e greu sa exprim ceva scurt si concis…
  Ti-am lasat linkul sperand ca o sa iti placa muzica si fiindca pur si simplu am putut asocia filmul tau cu lumea despre care muzica asta vorbeste si nu pot exprima acum precis legaturile.
  In playlist-ul ala am adunat toate cantecele cantate dintr-un instrument numit caval pe care le-am gasit pana acum, fiindca imi plac mult de tot iar instrumentul asta si formele de expresie posibile pentru el rezoneaza foarte bine in mine. E ca si cum as regasi lucruri foarte pretioase si de importante, ca si cum as simti o lume. Poate poti asculta si tu asa, incercand sa simti o alta lume si un alt fel de a fi in lume…
  T

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *