Qualiafilm Acting Sessions

Cursul nostru nu este un curs clasic de actori, este format ca o pregatire normala pentru un film.
Veti trece prin exercitii care ajuta un om cu o viata cotidiana sa reuseasca sa se desprinda din modul lui normal de a actiona, inspre lumea personajului si lumea interioara a unui actor pe partea de video, asa cum percepe un actor lumea si cum reauseste sa existe in doua lumi deodata.
Actoria in teatru film fotografie si performance a venit in om ca o nevoie primara de a-si exprima toate partile lui, parti care nu pot fi exteriorizate in mod normal in viata lui de zi cu zi.
De aceea s-a creat acest spatiu special, numit arta dramatica, unde orice om poate sa intre ca intr-un spatiu interior unde are voie sa isi regaseasca personajele sale interioare.
Fiecare dintre noi avem o colectie interna de arhetipuri si ‘fiinte’ cu nevoi, nevoi de a exista.
La acest curs Qualiafilm Acting Sessions vom experimenta intrarea in acest spatiu, spatiu pentru film, spatiu delimitat cu camera de filmat. Si vom descoperi impreuna straturile si dorintele interioare.
Actoria este un mod de a trai. De a trai mai plin si adevarat mai complet. De a ne descoperi, de a ne intelege si de a ne accepta. Si cel mai important de a ne putea asuma propria noastra adevarata si depina fiinta.

Primul pas va fi un casting, ca la orice film unde vom afla impreuna ce ne dorim sa facem la acest curs, care este directia explorarii noastre.
Apoi vom face exercitii de cunoastere cu micul grup in care vom lucra.
Si treptat in functie de fiecare din grup vom dezvolta cu exercitii si situatii de dans, text, miscare, emotie, relatie pentru a reusi sa atingem verosimiliatea pentru ceilalti si pentru sine.

Cursurile noastre au la baza contemplativitatea si deschiderea vederii asupra momentului prezent acut si infinit schimbator.

Pretul va fi undeva in jurul a 30 de lei pe curs, primele de 2 ore lungime. Apoi treptat ajungind la 4, 5, 6 ore in functie de program.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *